Vastaava tutkija
Salovaara Hannu, Helsingin yliopisto, Elintarviketeknologian laitos, Viljateknologia Yhteistyötahot
Agriculture and Agrifood Canada, Guelph (Dr. P. Wood, Dr. S. Tosh)., University of Alberta, Edmonton (Prof. Michael Gänzle)., Sinebrychoff Oy, Ravintoraisio Oy, LP-Tutkimuskeskus Oy, Laihian Mallas Oy, Brander Oy, Ravintoraisio Oy, LP-Tutkimuskeskus Oy, Laihian Mallas Oy, Brander Oy
Hankkeen kesto 2007 - 2010
Asiasanat
gluteeni, keliakia, vehnä, ohra, ruis, kaura, gluteenikontaminaatio, turvalliset elintarvikkeet, terve limakalvo, geneettinen gluteeni-intoleranssi, immunogenetiikka, detoksifikaatio, prolamiini analyysi, Codex Alimentarius, terveyshyöty, sairastuvuus, ennaltaehkäisy, tuoteselosteet, elämänlaatu, kansanterveys, laadukas ruoka
Hankkeen vaihe: päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Helsingin yliopiston TUHTI-tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Helsingin yliopiston TUHAT-järjestelmästä.
|