Hankkeen tavoitteena on saada selville, miten kuminaa täytyy käsitellä puinnin jälkeen, jotta mikrobiologinen laatu paranee nykyisestään ja öljypitoisuus sekä aistinvarainen laatu säilyvät ennallaan. Tavoitteena on myös yrttien jatkojalostustoiminnan lisääminen Etelä-Savossa. Hankkeen kohderyhmänä ovat Etelä-Savon kuminan ja yrttien viljelijät sekä eteläsavolaiset elintarvikealan jatkojalostajat.
Vastaava tutkija
Arola Johanna, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, Mikkeli Hankkeen kesto 2007 - 2008
Asiasanat
kumina, yrtti, mikrobiologinen laatu, jatkojalostus
Hankkeen vaihe: päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Helsingin yliopiston TUHTI-tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Helsingin yliopiston TUHAT-järjestelmästä.
|