Kaakkois-Suomen Interfood II-hankkeen tavoitteena on konkreettisesti lisätä mukana olevien yritysten itävientiä kehittämällä tuotteita vientikelpoisemmiksi ja lisäämällä yritysten välistä yhteistyötä vientitoimenpiteissä. Venäjällä tapahtuvissa toimenpiteissä pyritään tukeutumaan jo nyt siellä toimivien palveluorganisaatioiden tarjontaan ja tukipalveluihin. Kaakkoissuomalaisten tuotteiden asema pyritään vakiinnuttamaan kaupallisten yhteistyökumppaneiden tuotevalikoimissa. Venäläistä asiantuntemusta käytetään Suomesta Venäjälle vietävien tuotteiden tullaus- , markkinointi- ja jakeluasioissa.
Vastaava tutkija
Särkkä-Tirkkonen Marjo, Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, Mikkeli Hankkeen kesto 2004 - 2007
Asiasanat
Elintarvikkeet, Venäjä, vienti, markkinointi
Hankkeen vaihe: päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Helsingin yliopiston TUHTI-tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Helsingin yliopiston TUHAT-järjestelmästä.
|