Hankkeen tavoitteena on edistää kasvisten ja marjojen jatkojalostustoimintaa Etelä-Savossa. Hankkeessa on avustettu yrittäjiä uusien tuotteiden kehittämisessä, pakkausten ja pakkausmateriaalien valinnassa sekä pakkausmerkinnöissä. Lisäksi hanke järjestää kasvis- ja marjatuotteiden valmistusprosesseihin liittyviä koulutustilaisuuksia.
Tulokset
Vuonna 2006 hankkeessa avustettiin tuotekehitysvalmiuksien parantamisessa useita yrityksiä kasvis- ja viljatuotteiden osalta. Yrittäjille ja alkutuottajille pidettiin yhden päivän koulutustilaisuus uudistuneesta elintarvikelainsäädännöstä.
Vastaava tutkija
Leskinen Marita, Helsingin yliopisto, Maaseudun tutkimus- ja koulutuskeskus, Mikkeli Hankkeen kesto 2002 - 2006
Asiasanat
kasvikset, tuotekehitys
Hankkeen vaihe: päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Helsingin yliopiston TUHTI-tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Helsingin yliopiston TUHAT-järjestelmästä.
|