Tutkimuksessa pyritään kehittämään mittareita kuluttajien maksuhalukkuuden ja hinta-asenteiden tutkimiseen. Kohteena ovat elintarvikkeet ja erityisesti funktionaaliset tuotteet.
Tulokset
Tutkimus on jatkoa TEKESin 2001-2002 rahoittamalle hankkeelle.
Vastaava tutkija
Tuomi-Nurmi Sirpa, Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos Yhteistyötahot
VTT Biotekniikka, HY, Elintarviketeknologian laitos, Atria, Ingman Foods Oy Ab, Oy Karl Fazer Ab, Saarioinen Oy, Oy Sinebrychoff Ab, Valio Oy, tutkimus ja tuotekehitys
Hankkeen kesto 2003 - 2004
Asiasanat
kuluttajien asenteiden mittaaminen, hintaherkkyys, elintarvikkeiden hinnat
Hankkeen vaihe: päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Helsingin yliopiston TUHTI-tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Helsingin yliopiston TUHAT-järjestelmästä.
|