Tutkimuksen tavoitteena on selvittää kuluttajien mahdolliset asennemuutokset suhtautumisessa naudanlihaan ja näiden muutosten syvyys kuluttajien ryhmähaastatteluilla sekä kyselyillä kauppiailta ja lihateollisuudesta. Samalla selvitetään naudanlihan käyttöä kotitalouksissa ja mureuden merkitystä.
Tulokset
Viimeisten tietojen keruu, tulosten käsittely ja loppuraportin laadinta.
Vastaava tutkija
Puolanne Eero, Helsingin yliopisto, Elintarviketeknologian laitos, Lihateknologia Yhteistyötahot
Liha-alan tiedotus ry.
Hankkeen kesto 2001 - 2001
Asiasanat
naudanliha, kuluttaja, mureus
Hankkeen vaihe: päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Helsingin yliopiston TUHTI-tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Helsingin yliopiston TUHAT-järjestelmästä.
|