Tulokset
Hankkeen ensimmäisessä ruokintakokeessa on selvitetty soija- ja rypsiruokinnan vaikutusta maidontuotantoon ja maidon laatuun (rasvaliukoiset vitamiinit, maitorasvan pysyvyys)
Vastaava tutkija
Piironen Vieno, Helsingin yliopisto, Soveltavan kemian ja mikrobiologian laitos Yhteistyötahot
MTT/ Eläinravitsemus johtaja), Aila Vanhatalo, MTT/Elintarvikekemia ja -tekniikka: Eero Pahkala, Hannu Korhonen
Hankkeen kesto 2000 -
Asiasanat
maito, valkuaisruokinta, vitamiinit, maitorasvan pysyvyys
Hankkeen vaihe: päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Helsingin yliopiston TUHTI-tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Helsingin yliopiston TUHAT-järjestelmästä.
|