Vastaava tutkija
Korkeala Hannu, Helsingin yliopisto, Elintarvike- ja ympäristöhygienian laitos Yhteistyötahot
Centre for Diarrhoeal Diseases Research, Dacca, Bangladesh, Institute of Food Research, Reading, UK, Helsingin yliopisto, Biotekniikan instituutti, Federal Research Centre for Nutrition, Institute of Hygiene and Toxicology, Karlsruhe, German, Helsingin yliopisto, kliinisteoreettinen laitos, Kansanterveyslaitos, University of Munich, Department of Hygiene and Technology, Munich, German
Hankkeen kesto 1983 -
Asiasanat
vakuumipakkaus, suojakaasupakkaus, liha, lihavalmisteet, kala, kalavalmisteet, Clostridium botulinum, Listeria monocytogenes, Yersinia enterocolitica, Clostridium perfringens, Lactobacillus sake, Leuconostoc, PCR, ribotyypitys, pulssikenttä-elektroforeesi, DNA-DNA-hybridisaatio, ruokamyrkytys
Hankkeen vaihe: päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Helsingin yliopiston TUHTI-tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Helsingin yliopiston TUHAT-järjestelmästä.
|