Research is part of a national project concerning the development of institutional food services. Researcher is a member of the directory board of the project. The project has produced II reports so far. Reports are intended to food service managers and other decision-makers in the field.
Tulokset
Tutkimushankkeeseen liittyvät raportit on julkaistu Suomen Kuntaliiton Efektiapalvelun Uudistuvat ruokapalvelut projektin sarjana: 1. Tuloksellisuuden perusteet 2. Vaihtoehtoiset tuotantotavat 3. Suoritteiden laskenta 4. Vaihtoehtoiset toimintamallit 5. Kunnallisten ruokapalveluiden kilpailuttaminen 6. Kustannuslaskenta 7. Esimerkkejä tehostamishankkeista 8. Kuntaruoan tila vuonna 1995 9. Kohti tuloksellisuutta 10. Omavalvonta suurkeittiösssä 11. Suoritteiden laskenta
Vastaava tutkija
Tuomi-Nurmi Sirpa, Helsingin yliopisto, Taloustieteen laitos, Elintarvike-ekonomia Hankkeen kesto 1994 - 1999
Asiasanat
ruokapalvelut, tuottavuus, tehokkuus
Hankkeen vaihe: päättynyt
HUOM! Tämä tutkimushankekuvaus on tuotettu Hankehaaviin Helsingin yliopiston TUHTI-tutkimustietojärjestelmästä, jota ei enää ylläpidetä. Tarkista ajantaiset tutkimushanketiedot Helsingin yliopiston TUHAT-järjestelmästä.
|