|
|
Hakuehto:
asiasanalla
ravintokuitu | |
|
Hakutuloksessa 17 hanketta |
Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
HY |
EDIBLE - Better bound than free: Enzymatic coupling of dietary fibres and polyphenols towards novel multifunctional food ingredients, Novo Nordisk Foundation Mäkelä, Miia Riitta
|
käynnissä 3 v.: 2022 - 2024 |
HY |
Funktionaalinen ravintokuitu ja viljalese leivonnassa Salovaara Hannu ravintokuitu, viljalese, leivonta |
päättynyt 1997 - 2000 |
HY |
Grain fibre modification for gut-mediated health effects
|
päättynyt 4 v.: 2009 - 2012 |
HY |
Kauran ja ohran märkäprosessit bioaktiivisten yhdisteiden in situ lisäämnen säilyttäen liukoisen kuidun ravitsemuksellinen laatu (FOLAFIBRE) Salovaara Hannu ravintokuitu, beta-glukaani, in situ synteesi, folaatti, ohra, kaura, märkäprosessit |
päättynyt 2007 - 2010 |
HY |
Kauran kuidun ja proteiinien muutokset prosessoinnissa
|
päättynyt 1 v.: 2008 - 2008 |
HY |
Kauran polysakkaridien kemiallis-fysikaalinen karakterisointi Varo Pertti kaura, polysakkaridit, ravintokuitu |
päättynyt 1997 - 1999 |
HY |
Kivennäisaineiden ja viljan ravintokuidun vuorovaikutus Ekholm Päivi kivennäisaineet, ravintokuitu, vilja |
päättynyt 2000 - |
MTT |
Kotimaisten ja ulkomaisten elintarvikkeiden ja ravinnon puhtaus- ja laatututkimus Kumpulainen Jorma PAH, PCB, elintarvikkeet, fytiinihappo, hivenaineet, organokloorit, prosessoinnin vaikutukset, raskasmetallit, ravintokuitu, vitamiinit |
Päättynyt 1990 - 1994 |
HY |
Manglin-Food Salovaara, Hannu Olavi
|
päättynyt 5 v.: 2007 - 2011 |
MTT |
Prosessoinnin vaikutus vihannesten ja pastan ravintokuitupitoisuuksiin Plaami Sirkka pasta, prosessointi, ravintokuitu, vihannekset |
Päättynyt 1992 - 1997 |
MTT |
Raakojen, kuorittujen ja paloiteltujen kasvisten prosessointi, pakkaaminen ja ravitsemuksellinen laatu Kumpulainen Jorma C-vitamiini, betakaroteeni, glukoosi, kasvikset, kosteus, ravintokuitu, tuhka |
Päättynyt 1991 - 1993 |
MTT |
Rehun hiilihydraattikoostumuksen vaikutus porsaiden ruoansulatukseen Laurinen Pasi porsas, vieroitusripuli, ravintokuitu, ruoansulatuskanavan kehitys, ruoansulatuskanavan mikrobit, fermentaatio, kasvu, rehuhyötysuhde |
Päättynyt 2001 - 2005 |
HY |
Tailored fermentation for delivery of wholegrain and cereal fibre-rich products: promoting dietary fibreintake in Africa and Europe. FIBRE-PRO Maina, Henry Ndegwa
|
päättynyt 4 v.: 2014 - 2017 |
MTT |
Valtakunnallinen leipäviljan alueellinen puhtaus- ja laatututkimus Kumpulainen Jorma Fusarium-toksiinit, PAH, betaglukaani, fytiinihappo, hivenaineet, pentosaanit, raskasmetallit, ravintokuitu, trikotekeenit, viljat |
Päättynyt 1992 - 1996 |
HY |
Viljaksylaanit funktionaalisten elintarvikkeiden ainesosina Tenkanen Maija Polysakkaridit, hemiselluloosat, ksylaani, ravintokuitu |
päättynyt 2003 - |
MTT |
Viljalajikkeiden ja viljelyolosuhteiden vaikutus ohran, kauran ja rukiin ravintokuitu-, beetaglukaani- ja fytiinihappopitoisuuteen Kumpulainen Jorma kaura, lajikkeet, ohra, polysakkaridit, ravintoarvo, ravintokuitu, ruis |
Päättynyt 1988 - 1989 |
HY |
Viljan ravintokuidun analytiikka Virkki Liisa ravintokuitu, polysakkaridit, vilja |
päättynyt 2000 - |
|