Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
MTT |
Fermentoitujen kasvisten ja kasvismehujen hallittu prosessiteknologia ja funktionaaliset käyttömahdollisuudet Ryhänen Eeva-Liisa fermentoidut vihannekset, maitohappobakteerit, probioottisuus |
Päättynyt 1997 - 2001 |
MTT |
Hapankaalimehun analyysi- ja tuotekehityshanke Viander Britta hapankaalimehu, mikrobiologinen laatu, maitohappobakteerit |
Päättynyt 1996 - 2000 |
HY |
Hapanvihannesvalmisteista eristetyt maitohappobakteerit kestomakkaran starterbakteereina Petäjä Esko kestomakkara, starter, maitohappobakteerit |
päättynyt 1996 - 1999 |
HY |
Lactic acid bacteria derived ingredients for production of high quality clean label cereal products
|
päättynyt 3 v.: 2015 - 2017 |
HY |
Lactobacillus rhamnosus bakteerin probioottisten ominaisuuksien selvittäminen
|
päättynyt 5 v.: 2006 - 2010 |
HY |
Maitohappo-, bifido- ja propionibakteerien terapeuttiset vaikutukset koe-eläimillä Ryhänen Eeva-Liisa probiootit, maitohappobakteerit, bifidobakteerit, propionibakteerit |
päättynyt 1990 - |
HY |
Maitohappobakteerien probioottiset ominaisuudet Korhonen Timo maitohappobakteerit, terveyttä edistävät vaikutukset |
päättynyt 1994 - 1997 |
MTT |
Maitohappobakteerien proteolyyttiset järjestelmät maidon fermentaatioissa Palva Airi maitohappobakteerit, Lactococcus, Lactobacillus, proteolyyttiset entsyymit, maito, juuston kypsyminen |
Päättynyt 1997 - 2000 |
MTT |
Nurmirehun biologisen säilönnän optimointi Jaakkola Seija säilöntä, nurmisäilörehu, säilöntäaineet, maitohappobakteerit |
Päättynyt 1996 - 1999 |
MTT |
Orgaaniset hapot porsasrehuissa Suomi Kaija hapot, kupari, maitohappobakteerit, porsaat, rehut |
Päättynyt 1989 - 1991 |
HY |
Probioottien hyödyntäminen elintarvikkeissa Palva Airi Maitohappobakteerit, maito, ravitsemuskokeet, molekyylibiologiset menetelmät |
päättynyt 1998 - 2000 |
MTT |
Prosessiteknologia ja maitohappobakteerien stabiilisuus Joutsjoki Vesa maitohappobakteerit, fysiologia, kasvualusta, aineenvaihdunta |
Päättynyt 1999 - 1999 |
MTT |
Vihannesfermentaatiotutkimus Mäki Maarit hapankaalimehu, mikrobiologinen laatu, maitohappobakteerit, fermentoidut vihannekset, probioottisuus, prosessiteknologia |
Päättynyt 1996 - 2001 |
HY |
Voimakkaasti happoatuottavien maitohappobakteerien probioottisuus ja sopivuus lihavalmistestartereiksi Petäjä Esko maitohappobakteerit, maitohappo |
päättynyt 1997 - 1999 |