Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
HY |
Acoustic waves as a new tailoring tool for lipid-based oleogels (Academy of Finland) Valoppi, Fabio
|
päättynyt 3 v.: 2018 - 2020 |
HY |
FOOD LIPid interfaces Stabilized by xylan- and betaglucan rich cereal residues (Lantmännen Research Foundation) Mikkonen, Kirsi Susanna
|
käynnissä 3 v.: 2018 - 2020 |
HY |
Functional oleogels with health enhancing ability (HiLIFE Proof of Concept Grant) Valoppi, Fabio
|
käynnissä 2 v.: 2020 - 2021 |
MTT |
Lihaksen sisäinen rasva sianlihassa Kangasniemi Reima elintarvikkeiden laa, kotieläinjalostus, lipidit, sianliha, sika |
Päättynyt 1988 - 1989 |
HY |
Proteiinien hapettuminen ja vuorovaikutukset lipidien ja fenolisten yhdisteiden kanssa Heinonen Marina proteiinit, lipidit, fenoliset yhdisteet |
päättynyt 2001 - 2002 |
HY |
Steariinihapon ja trans-rasvahappojen aterogeeniset- ja trombogeeniset vaikutukset Mutanen Marja trans-rasvahapot, steariinihappo, lipidit, lipoproteiinit, hyytyminen, verisolujen agregaatio |
päättynyt 1994 - |
HY |
Ultrasonic standing waves as a new tool for improved oleogels (H2020 - Marie Skłodowska Curie Individual Fellowship) Valoppi, Fabio
|
käynnissä 3 v.: 2020 - 2022 |
HY |
Uudet puupohjaiset emulgaattorit ylivertaiseen lipidien stabilointiin (Jane ja Aatos Erkon säätiö) Mikkonen, Kirsi Susanna
|
käynnissä 3 v.: 2016 - 2018 |