|
|
Hakuehto:
asiasanalla
gluteeni | |
|
Hakutuloksessa 6 hanketta |
Sivu:
[1] |
|
Takaisin asiasanahakemistoon
|
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja |
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat |
Kesto |
HY |
Erikoisruokavalioon soveltuvien kauralajikkeiden tunnistaminen ja kauran gluteenianalytiikan parantaminen - työkaluja puhdaskauratuotantoon Sontag-Strohm, Tuula Stina
|
käynnissä 4 v.: 2018 - 2021 |
HY |
GLUTEENI-INTOLERANSSI JA TURVALLISUUTEEN (MANGLIN – FOOD) Salovaara Hannu gluteeni, keliakia, vehnä, ohra, ruis, kaura, gluteenikontaminaatio, turvalliset elintarvikkeet, terve limakalvo, geneettinen gluteeni-intoleranssi, immunogenetiikka, detoksifikaatio, prolamiini analyysi, Codex Alimentarius, terveyshyöty, sairastuvuus, ennaltaehkäisy, tuoteselosteet, elämänlaatu, kansanterveys, laadukas ruoka |
päättynyt 2007 - 2010 |
Luke |
Gluteenittomien vaihtoehtojen tuotantojärjestelmät (Viljelytekniikka, prosessointi, analytiikka (proteomiikka), talous) Pihlanto Anne gluteeni |
päättynyt 2016 - 2018 |
HY |
Keliakian hoito proliinispesifisillä entsyymeillä Loponen Jussi prolamiinit, keliakia, proliini oligopeptidaasi, POP, proteaasi, proteolyyttinen entsyymi, proteolyysi, viljaproteiinit, gluteeni |
päättynyt 2006 - |
Luke |
KISS2030 toimeenpanoa tukeva strategisen LIFE-hankkeen valmistelu vuosille 2023-2024 Sorvali, Jaana sopeutuminen, ilmastonkestävyys, ilmastonmuutokset, Ympäristötiede |
käynnissä 2023 - 2024 |
MTT |
Tattarin tuotannon ja jatkojalostuksen vahvistaminen Ylä-Pirkanmaalla Keskitalo Marjo viljelyvarmuus, typpilannoitus, siemenmäärä, kilpailukyky, tattari, fagopyrum esculentum, jatkojalostus, keliakia, gluteeni, lajike |
Päättynyt 2010 - 2013 |
|