Hakuehto:
asiasanalla aistittava laatu | ||
Hakutuloksessa 4 hanketta |
Sivu: [1] | ||||
Takaisin asiasanahakemistoon | ||||
Listausjärjestys: Hankkeen nimi | Vastuuhenkilö | Tiedontuottaja | ||||
Tiedon- tuottaja |
Hankkeen nimi, vastuuhenkilö ja asiasanat | Kesto | ||
MTT | Elintarvikkeiden uusien valmistustekniikoiden hyväksyttävyys Ryhänen Eeva-Liisa elintarvikkeet, uudet valmistustekniikat, hyväksyttävyys, aistittava laatu |
Päättynyt 1997 - 2000 |
||
HY | Terve ikääntyminen psykologiaan sekä sosiokognitiiviseen taustaan Tuorila Hely ikääntyminen, aistittava laatu, hajuaisti, makuaisti |
päättynyt 2000 - 2003 |
||
HY | Uudet tuotanto- ja älypakkaustekniikat kasvihuonekurkun ja –tomaatin laadun ja säilyvyyden parantajana Hyvönen Lea kasvihuonekurkku, tomaatti, keinovalo, aistittava laatu, aromiyhdisteet, etyleeni-indikaattori, tuoreusindikaattori |
päättynyt 2006 - |
||
MTT | Vihannesten kuluttajalaadun parantaminen - esimerkkinä porkkana Suojala-Ahlfors Terhi aistittava laatu, porkkana, laatu, Daucus carota, kasvitaudit, tuholaiset, mikrobit |
Päättynyt 2005 - 2008 |